Skip to main content

Τα στοιχεία σας απαιτούνται με σκοπό την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μας, τηρούνται κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας και μετά το τέλος της διαγράφονται ή αποθηκεύονται με την συγκατάθεσή σας και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

Υποβολή Εργασιών

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν κατά προτεραιότητα όσες εργασίες υποβλήθηκαν, και έγιναν δεκτές στα πλαίσια του ακυρωθέντος 25ου (τακτικού) Πανελλήνιου Συνεδρίου. H aξιολόγησή τους έχει ολοκληρωθεί και οι συγγραφείς τους έχουν ενημερωθεί σχετικά. Όσες εργασίες είχαν υποβληθεί “προς βράβευση”, αυτή θα γίνει στο Συνέδριο, μετά από αξιολόγηση από τις ειδικές επιτροπές βράβευσης.

Συμπληρωματικά, η Οργανωτική επιτροπή καλεί όσους συναδέλφους επιθυμούν να συμμετέχουν με νέες εργασίες, να υποβάλλουν περίληψη της εργασίας τους, η οποίες θα παρουσιαστούν ως Αναρτημένες (ePosters).

Οι περιλήψεις που θα υποβληθούν, θα αξιολογηθούν και θα ομαδοποιηθούν θεματολογικά.

Οδηγίες Υποβολής

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες πριν από την υποβολή της περίληψής σας:

  • Ο τίτλος της περίληψης θα γράφεται με πεζούς χαρακτήρες.
  • Τα ονοματεπώνυμα των συγγραφέων θα αναφέρονται στην ονομαστική πτώση, με πεζοκεφαλαίους χαρακτήρες και με αναφορά του ονόματος ολογράφως.
  • Απαραίτητη είναι η καταχώρηση των εργασιακών χώρων ή των ακαδημαϊκών φορέων των συγγραφέων, καθώς και η αντίστοιχη πόλη, με πεζοκεφαλαίους χαρακτήρες.Δεν χρειάζονται (και θα διαγραφούν για λόγους ομοιομορφίας) τυχόν αναφορές σε ακριβείς διευθύνσεις (οδός, αριθμός, ΤΚ). Τα προαναφερθέντα θα παρουσιάζονται με αύξουσα ταξινόμηση, σύμφωνα με τη σειρά που αναγράφονται τα ονόματα των συγγραφέων και με αντιστοίχισή τους με τη χρήση δεικτών.
  • Η περίληψη θα πρέπει να είναι δομημένη ως ακολούθως:

ΕΙΣΑΓΩΓΗ/ΣΚΟΠΟΣ

ΥΛΙΚΟ & ΜΕΘΟΔΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
Οι παραπάνω τίτλοι θα αναγράφονται με κεφαλαίους χαρακτήρες

  • Η περίληψη δεν πρέπει να ξεπερνά τις 300 λέξεις.
  • Ο υπεύθυνος για την υποβολή συγγραφέας θα έχει τη δυνατότητα να προβαίνει σε αλλαγές της περίληψης, μέσω του on-line συστήματος, έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής περιλήψεων. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, το σύστημα θα κλειδώσει.
  • Οι περιλήψεις που θα υποβληθούν θα αποσταλούν στην Επιστημονική Επιτροπή του Συνεδρίου προς αξιολόγηση. Ο υπεύθυνος συγγραφέας για την υποβολή της εργασίας, θα ενημερώνεται αυτόματα από το σύστημα για την επιτυχή υποβολή της περίληψης.
  • Τυχόν διορθώσεις ή αλλαγές μετά την παρέλευση της προθεσμίας υποβολής θα γίνονται δεκτές μόνο με τη σύμφωνη γνώμη της Επιτροπής Αξιολόγησης.
  • Κανείς συγγραφέας δεν μπορεί να παρουσιάσει περισσότερες από τρεις (3) εργασίες.
  • Ο υπεύθυνος για την υποβολή συγγραφέας καλείται να δηλώσει την προτιμώμενη θεματική ενότητα κατά την υποβολή της περίληψής του μέσω του on-line συστήματος. Η Επιστημονική Επιτροπή διατηρεί το δικαίωμα να προτείνει μετά την αξιολόγηση διαφορετική θεματική ενότητα παρουσίασης της περιλήψεως. Ο υπεύθυνος για την υποβολή συγγραφέας θα λάβει τη σχετική ενημέρωση μετά το πέρας της διαδικασίας αξιολόγησης.
  • Η αποδοχή ή μη της εργασίας σας, από την Επιστημονική Επιτροπή, θα ανακοινωθεί στο συγγραφέα που παρουσιάζει την εργασία μέχρι τις 30/06/2021. Εάν δε λάβετε απάντηση μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία στο τηλ. 210 7223126 ή στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν έγκαιρα για τον τρόπο, την ημέρα και ώρα παρουσίασης της εργασίας τους.
    Προϋπόθεση για την αποδοχή της περιλήψεως προς παρουσίαση στο Συνέδριο αποτελεί η έγκαιρη καταβολή του δικαιώματος συμμετοχής του υπεύθυνου για την παρουσίασή της συγγραφέα. Σε περίπτωση παρουσίασης από τον ίδιο συγγραφέα περισσοτέρων της μίας εργασιών, θα πρέπει το δικαίωμα συμμετοχής να καταβληθεί από κάποιον άλλον εκ των συγγραφέων.
  • Η εμπρόθεσμη υποβολή των περιλήψεων είναι επίσης προϋπόθεση για την αποδοχή τους. Δε γίνεται δεκτή εργασία η οποία δεν πληροί όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις.