Τα στοιχεία σας απαιτούνται με σκοπό την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μας, τηρούνται κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας και μετά το τέλος της διαγράφονται ή αποθηκεύονται με την συγκατάθεσή σας και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MAKEDONIA PALACE

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Η καθιερωμένη ανά διετία Επιστημονική Εκδήλωση των Τμημάτων Υποειδικοτήτων της ΕΟΕ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ MAKEDONIA PALACE

2ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

Η καθιερωμένη ανά διετία Επιστημονική Εκδήλωση των Τμημάτων Υποειδικοτήτων της ΕΟΕ

Αγαπητοί Κυρίες/Κύριοι Συνάδελφοι και Φίλοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ”Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας", σας προσκαλεί να συμμετέχετε στο “2ο Πανελλήνιο Διατμηματικό Συνέδριο” (www.huasections.gr), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη 7-9 Οκτωβρίου 2021 (Makedonia Palace Hotel). Η Οργανωτική Επιτροπή, εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Πολιτείας, φρόντισε για την έγκαιρη μετατροπή του Συνεδρίου σε Υβριδικό (διεξαγωγή με φυσική παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή μετάδοση). Η Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Υβριδικών Επιστημονικών, επαγγελματικών και λοιπών Συνεδρίων” . Σε περίπτωση που για επιδημιολογικούς λόγους επιβληθεί από την Πολιτεία απαγόρευση Εκδηλώσεων, το συνέδριο θα μετατραπεί αυτόματα σε διαδικτυακό.

Ειδικότερα θα θέλαμε να σημειώσουμε:

 • Στο συνέδριο θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία ΜΟΝΟ πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο σύνεδροι, προσκομίζοντας τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.
 • Στους συνεδριακούς χώρους θα έχουν πρόσβαση ΜΟΝΟ προ-εγγεγραμμένοι με φυσική παρουσία σύνεδροι, ενώ δεν θα πραγματοποιηθούν on-site εγγραφές για φυσική παρουσία.
 • Για όλους τους υπόλοιπους υπάρχει η δυνατότητα για διαδικτυακή εγγραφή και παρακολούθηση.
 • Σύνεδροι που έχουν εγγραφεί για φυσική παρουσία, θα έχουν αυτόματα και τη δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης.
 • Υπάρχει περιορισμός στον επιτρεπόμενο αριθμό παρευρισκομένων συνέδρων ανά αίθουσα, εξαιρουμένων των ομιλητών, συντονιστών και προσωπικού υποστήριξης. Δεν επιτρέπεται η παρουσία όρθιων συνέδρων.
 • Θα δοθεί έγκαιρα η δυνατότητα στους εγγεγραμμένους με φυσική παρουσία συνέδρους, να δηλώσουν την/τις συνεδρία/συνεδρίες που θέλουν να παρακολουθήσουν εντός των αιθουσών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
 • Στις αίθουσες του Συνεδρίου θα υπάρχει ελεγχόμενη είσοδος/ έξοδος.
 • Οι ονομαστικές κονκάρδες (badge) θα αποσταλούν σε ηλεκτρονική μορφή, στους συνέδρους.
 • Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου, συμπεριλαμβανομένων προεδρείων και ομιλητών. O ομιλητής μπορεί να αφαιρεί την μάσκα του κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του, καθώς θα υπάρχει προστατευτικό πέτασμα στο podium.
 • Στις αίθουσες ομιλιών, στη συνεδριακή έκθεση καθώς και σε όλους τους χώρους του Συνεδρίου (γραμματεία, χώροι επισιτιστικών παροχών) θα τηρηθούν όλες οι ισχύουσες διατάξεις και μέτρα προστασίας.
 • Δεν θα προγραμματιστούν κοινωνικές εκδηλώσεις.
 • Αν είστε ομιλητής, μπορείτε να στείλετε την παρουσίασή σας και ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Παράλληλα με το Επιστημονικό Πρόγραμμα, θα υπάρχει και τις τρεις ημέρες του Συνεδρίου έκθεση φαρμακευτικών εταιρειών και εταιρειών ιατρικού εξοπλισμού, σύμφωνα με όλους τους κανόνες που περιγράφονται στο Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Συνεδρίων.

Δείτε στο www.huasections.gr το Αναλυτικό Επιστημονικό πρόγραμμα και όλες τις σχετικές πληροφορίες. Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Συλλογος έχει χορηγήσει 22 CME μόρια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, θα ήθελε να ευχαριστήσει τις Συντονιστικές Επιτροπές των Τμημάτων για το Επιστημονικό Πρόγραμμα που ετοίμασαν, τους Ομιλητές και Προέδρους των θεματικών ενοτήτων για τη συμμετοχή τους , καθώς και τις πάνω από τριάντα (30) εταιρείες χορηγούς που στηρίζουν την Ε.Ο.Ε. σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Tο φετινό Συνέδριο είναι, για τα δεδομένα της ΕΟΕ, μια πρωτόγνωρη Εκδήλωση για όλους μας: οργανωτική επιτροπή, ομιλητές, συνέδρους, χορηγούς. Τα ενθαρρυντικά μηνύματα στήριξης όμως που λαμβάνουμε από τους χορηγούς μας, αλλά και η επιθυμία των περισσοτέρων συναδέλφων να βρεθούν πάλι από κοντά σε μια Ουρολογική Εκδήλωση τέτοιας εμβέλειας, μας κάνουν αισιόδοξους για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Γεράσιμος Αλιβιζάτος

Πρόεδρος ΔΣ

Αθανάσιος Δελλής

Γενικός Γραμματέας ΔΣ

Οργάνωση Συνεδρίου

Ελληνική Ουρολογική Εταιρεία
Hellenic Urological Association

Με την συνεργασία των Τμημάτων της ΕΟΕ

Προηγούμενη Διοργάνωση

1ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΤΜΗΜΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας

Τα στοιχεία σας απαιτούνται με σκοπό την εξυπηρέτηση της επικοινωνίας μας, τηρούνται κατά την διάρκεια της επικοινωνίας μας και μετά το τέλος της διαγράφονται ή αποθηκεύονται με την συγκατάθεσή σας και δεν διαβιβάζονται σε τρίτους. Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.

© huasections.gr. All rights reserved.
Σχεδιασμός Ιστοσελίδας Dazzlink.